NieuwBalans
nieuwBalans

Massage praktijk

Wie is Frank

FrankFrank Theijsmeijer is gediplomeerd praktiserend Rebalancer / masseur. Frank heeft de driejarige Rebalancing Opleiding gevolgd. Daarnaast volgde Frank trainingen Shiatsu, Lichaamswerk & Bio-energetica en Stoelmassage Plus voor klachtenbehandeling. 

Vanuit zijn passie voor het lichaamswerk blijft Frank zich ontwikkelen via vervolg- en vakopleidingen Stoelmassage Plus, Shiatsu en Rebalancing.

Stoelmassage is voor Frank ideaal om op een eenvoudige en betrokken manier te werken.”Het is mooi als klanten bewust worden van hun lichaam en merken wat massage en ontspanning voor ze kan betekenen. NieuwBalans werkt niet met een automatisch programma, elke keer steek je in op wat je tegenkomt en gebruik je de techniek die daarvoor het beste geschikt is. Sommige klanten die gespannen zijn hebben baat bij oefeningen om los te komen, om te gronden en om weer in het hier en nu te komen. Of je gaat in op aanwijzingen, stelt vragen en laat voelen welke spieren een relatie hebben met de plek waar klanten belasting ervaren.”
”Naast technische vaardigheden en aanraking gebruik ik mijn gevoel en intuïtie om in te spelen op de energie van de klant. Dit is bij iedereen weer anders en juist dat maakt het interessant. Voor de klant én mij is het een traject dat we samen doorlopen.”

Ik kan snel een inschatting maken van de klachten
van een cliënt en hierop inspelen met maatwerk.