NieuwBalans
nieuwBalans

Massage praktijk

Hoe werkt het

Hoe gaat het in zijn werk?

NieuwBalans stemt de aanpak af op de specifieke situatie van de klant. Frank kan snel een inschatting maken van de klachten en hierop inspelen met maatwerk. Eerst krijgt u een intake om mogelijke aandoeningen of wensen te bespreken. De ergonomische massagestoel is comfortabel en afgesteld op de persoon. Veel mensen waarderen het dat de massage door de kleren heen wordt gegeven: ze hoeven zich niet uit te kleden en er komt geen olie
aan te pas.

Bij een massage staat voorop dat de aanraking prettig en ontspannend is, met oog voor de beleving van de klant. In een sessie van 30 minuten worden de belangrijkste drukpunten doorgenomen, van hoofd tot en met de benen en voeten.
De basis van de massage ligt in aanraking en balans.Vaak hebben fysieke kenmerken een relatie met dieper liggende emoties. Als het lichaam ontspant kan dat leiden tot meer innerlijke rust.

Aanvullende technieken

Iedereen is anders. Elke klant verdient een eigen aanpak. De een heeft baat bij een betere doorbloeding, de ander bij stimulans van spierknooppunten of energiebanen. Soms moet iemand ‘op adem’ komen om de innerlijke rust en balans te hervinden. Frank is naast stoelmassage ook gespecialiseerd in diepe spierweefselmassage, gewrichtontspannende massage, ademhaling en strekkingen.

NieuwBalans kan inschatten waar u het
meeste baat bij heeft en stoelmassage met
andere massagetechnieken combineren.